Среда, 21 февраля 2024 19:10

У ЗСУ попередили про небезпеку на двох напрямках: очікуються "дуже складні бої"

Читать на русском

У ЗСУ попередили про небезпеку на двох напрямках: очікуються

У ЗСУ попередили про небезпеку на двох напрямках: очікуються "дуже складні бої"

Росіяни готували сили, резерви, накопичували зброю та техніку. Ворог починає задіювати на полі бою все, розповів заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін.

Майор ЗСУ, заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін заявив, що Збройні сили Російської Федерації просуватимуться, наскільки у них вистачить сил. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"На Авдіївському напрямку станом на сьогодні все загалом очевидно — під*ри просуватимуться, наскільки у них вистачить сил і залежно від того, хто з них виживе", — сказав Максим Жорін.

За його словами, на інших напрямках також очікується складна ситуація. Зокрема, з Авдіївки ворог почав перекидати російські підрозділи, що вціліли, на інші ділянки фронту. Жорін підкреслив, що на українців чекають "дуже складні бої".

"Говорив про це ще минулого року — росіяни готувалися весь цей час. Готували сили, резерви, накопичували зброю та техніку. І підготувалися", — розповів він.

Майор ЗСУ повідомив, що Росія починає планомірно задіяти на полі бою все, що має. Він вважає, що найближчим часом буде складна ситуація на півдні та Харківському напрямку.

Публікація Жорін qkxiqdxiqdeihrant




Новости