Среда, 01 мая 2024 06:06

Нинішній в. о. голови Броварської РДА виявися товаришем по чарці чиновника-п’янички Майбоженка

Нинішній в. о. голови Броварської РДА виявися товаришем по чарці чиновника-п’янички Майбоженка

Нинішній в. о. голови Броварської РДА Олексій Дорошенко любив розпивати алкоголь із ексголовою райдержадміністрації Майбоженко, який днями вчинив "п’яне" ДТП у Броварах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис у соцмережі "Facebook".

Після цього жахливого ДТП за участю п’яного Володимира Майбоженка, його дуже швидко звільнили, а на його місце призначили Олексія Дорошенка.

Він людина дуже набожна, регулярно відвідує церкви, зустрічається зі священниками та навіть з Митрополитом Епіфанієм!

- йдеться у дописі.

Уже колишній голова райради мав проблеми з алкоголем, у мережі подейкують, що Дорошенко розділяв пристрасть Майбоженка до спиртного і часто випивав разом з ним.

Проте не тільки це породжує сумніви у "святості" в.о. РДА. Думаю, кожен вже бачив (а хто не бачив, можете подивитись на фото у коментарях) на кого підписаний Майбоженко в Інстаграмі, тож про його орієнтацію можна зробити певні висновки. Через це постає пряме питання до пана Олексія: а чи не гріх це? Чи не порушення святих заповідей? Приповість 19:5 каже, що свідок брехливий не буде без кари, а хто брехні говорить, не буде врятований,

- додає автор допису у фейсбуці і задається питанням, чому така віруюча людина, як Дорошенко, закривала очі на стиль життя ексголови Броварської РДА: невідомо, що ще Майбоженко встиг вчинити за час своєї каденції і що може приховувати сам Дорошенко.

Нагадаймо, що стали відомі подробиці біографії ексголови Броварської РДА Майбоженка, який збив людей на переході.




Новости