Среда, 17 апреля 2024 14:04

Дуров в інтерв’ю Карлсону натякнув на відомий мем про вершини точені

Дуров в інтерв’ю Карлсону натякнув на відомий мем про вершини точені

Дуров в інтерв’ю Карлсону натякнув на відомий мем про вершини точені

Павло Дуров, який дав інтерв’ю Такеру Карлсону, порадував користувачів мережі натяком на відомий жарт про вершини точені.

Павло Дуров дав інтерв’ю Такер Карлсон в офісі Telegram. Користувачі мережі, що подивилися ролик, помітили за спиною засновника «візка» незвичайну інсталяцію — два стільці з відомого жарту, початок якого звучить як «Є два стільці: на одному піки точені...».

При цьому інтернет-прикол був втілений буквально. На одному зі стільців справді лежали піки, а на іншому — ділдо. Тепер користувачі мережі гадають, що саме автор цієї інсталяції хотів сказати. Сам Дуров не загострював на цьому уваги, проте є ймовірність, що це був невербальний комунікативний посил Марку Цукербергу та іншим техно-магнатам. Справа в тому, що жарт про стільці входить до «збірки» популярних завдань для програмістів, які задають на співбесіді у всі великі IT компанії.

В офисе Павда Дурова заметили инсталляцию из интернет-прикола queiqxeihuidrdant

В офісі Павда Дурова помітили інсталяцію з інтернет-приколу

КАДР З ВІДЕО: YOUTUME-КАНАЛ ПЕРЕВІДЕНО

У розмові з Карлсоном Дуров зізнався, що найбільше пресинг на Telegram йде не від урядів, а від Apple та Google. У питаннях свободи слова ці айти-гіганти можуть запровадити цензуру на все, що забажають, якщо вважатимуть, що порушуються їхні правила та просто видалити Telegram із магазинів додатків. А це вже не жарт, тому що тоді мільйони користувачів втратять доступ до життєво важливого інструменту.

Однак ці великі гравці на ринку компромісу не знають. Якщо їм не подобається якийсь контент, вони жорстко проконтролюють, щоб усе було наведено відповідно до їхніх вимог. Дуров зазначив, що зі змінним успіхом йому вдається «відбити» контент, але це виходить не завжди.

Розповів бізнесмен і про зустріч з Марком Цукербергом. Це було тоді, коли Дуров вів Vk. Під час зустрічі він розповів Цукербергу про платформу з додатками, після чого той спробував її скопіювати, але це йому не вдалося — Дуров не розкрив суті того, що він зробив. Бізнесмен також згадав, як Цукерберг поцікавився у нього, чи він збирається розширювати бізнес у світовому масштабі.

«Я відповів: "Ні". І запитав, чи збирається він розширюватись на наш внутрішній ринок, де я тренувався. Він також сказав: "Ні". Приблизно за два-три тижні ми обидва зробили те, що заперечували... Тому я думаю, що мені не слід займатися бізнесом із Марком Цукербергом», — резюмував Павло.




Новости