Пятница, 19 апреля 2024 09:36

Росіяни просунулися в одному з населених пунктів на Авдіївському напрямку

Мапа бойових дій

Російським окупаційним військам вдалося просунутись в селі Новокалинове, що на Донеччині. Також тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному.

Про це повідомив аналітичний канал DeepState.

18 квітня аналітики зазначали, що Сили оборони України відкинули ворога з підстанції в Очеретиному. Після відступу росіяни здійснили повторний наступ на об’єкт.

"Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що вони знову полізли і намагаються утриматися під шквалом артилерії Сил Оборони", – йдеться у повідомленні.

У своєму зведенні за 18 квітня Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив про 86 бойових зіткнень на лінії фронту. Найбільше росіяни атакували на Бахмутському напрямку – українські військові відбили 25 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Виїмка, Калинівка, Часів Яр, Новий, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку українським захисниками вдалося відбити 16 атак. Бої тривають в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Первомайське, Невельське Донецької області.

По чотири ворожі атаки Сили оборони відбили на Лиманському та Оріхівському напрямках.

Росіяни наступають і на Новопавлівському напрямку. За минулу добу ворог намагався 20 разів прорвати лінію оборони українських захисників в районах населених пунктів Георгіївка, Побєда, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області,

Окупаційні війська продовжують докладати зусиль для того, щоб вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра на Херсонському напрямку. Там росіяни здійснили 11 штурмів, всі вони були безуспішними.

Нагадаймо, що Повітряні сили ЗСУ разом з Головним управлінням розвідки знищили російський бомбардувальник Ту-22М3 і зазначили, що вперше збили ракети типу Х-22.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook !




Новости