Пятница, 10 мая 2024 09:59

ГУР МО України вибиває чорноморський флот: збитки ворога перевищують 500 млн доларів

Збитки російського флоту досягли 500 мільйонів доларів

Головне управління розвідки Міноборони України успішно застосувало морські дрони Magura V5 для атаки на ворожі кораблі у Чорному морі.

Про це повідомив представник ГУР МО Андрій Юсов під час телемарафону.

Внаслідок проведених операцій, за попередніми оцінками, збитки для чорноморського флоту рф оцінюються у близько 500 мільйонів доларів. Юсов висловив подяку виробникам дронів за їхню роботу та наголосив, що спільна діяльність операторів і фахівців ГУР МО, зокрема спецпідрозділу Group 13, зробила цю операцію успішною.

"Це поєднання майстерності та вміння операторів та фахівців ГУР МО, які постійно удосконалюють свої навички, дало нам нові результати", – підкреслив Юсов.

Дрони Magura, як зазначив Юсов, стали найбільш ефективним засобом знищення чорноморського флоту росії. Наразі проводиться дослідження збитків, завданих у результаті цієї операції.

Як повідомлялось раніше, 8 квітня у Калінінградській області росії сталася пожежа на ракетному кораблі "Серпухов", який є малим ракетним кораблем проєкту 21631 "Буян-М". В результаті події ракетоносець отримав значні ушкодження.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!




Новости