Суббота, 18 мая 2024 12:32

Зеленський відхилив пропозицію Макрона щодо перемир’я: нардеп пояснив, чому це велика помилка

Олексій Гончаренко вважає, що потрібно було утриматися від того, щоби публічно реагувати на сказане Макроном

Як передає портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до олімпійського перемир’я під час Олімпійських ігор, заявивши, що це надасть "перевагу" Москві, давши їй час для переміщення військ та артилерії. У свою чергу нардеп "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко вважає, що таке рішення є помилковим.

Зеленський відхилив пропозицію Макрона щодо перемир’я: нардеп пояснив, чому це велика помилка

Олексій Гончаренко звернув увагу, що свою відмову Володимир Зеленський пояснив тим, що Росія б скористалася цим перемир’ям для перегрупування і це пішло б їй тільки на користь. Згодом окупанти посилили б штурми і наступальні дії охопили ще більше ділянок фронту.

За словами нардепа, на перший погляд, все це звучить досить логічно, але насправді, вважає Гончаренко, це велика помилка.

"Нам такі пропозиції краще просто ігнорувати. Чи не робити заяв. Але особливо – не відмовлятися. Нехай Росія відмовляється. Нехай це буде на них. Вони агресор. Ми зараз боремося за Глобальний Південь. Там вони бігають із ідеєю світу. Навіщо робити такі заяви? Адже можна зіграти в гру", – висловився політик.




Новости