Четверг, 23 мая 2024 20:01

В КМДА віднесли КП “Київтранспарксервіс” до категорії “критично важливих” (документ)

Редакція нашого видання отримала документи, відповідно до яких столичне КП “Київтранспарксервіс” відноситься до об’єктів критичної інфраструктури, а київські паркувальники отримують право на бронювання від мобілізації.

Як зазначено в Розпорядженні №358 від 24.04.2024 року, за підписом начальника Київської міської військової адміністрації генерала-полковника Сергія Попко: “комунальне підприємство «Київтранспарксервіс», відповідає критеріям, зазначеним в підпунктах 4-6 пункту 2 Порядку та критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життедіяльності населення в особливий період, та є критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення територіальної громади міста Києва в особливий період”.

Столичні паркувальники отримають бронь від мобілізації: в КМДА віднесли КП “Київтранспарксервіс” до категорії “критично важливих”

Столичні паркувальники отримають бронь від мобілізації: в КМДА віднесли КП “Київтранспарксервіс” до категорії “критично важливих”

Нагадуємо, що діяльність КП «Київтранспарксервіс» неодноразово попадала в поле зору правоохоронців. Зокрема, столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і, як наслідок, бюджетом Києва грошових коштів на загальну суму близько 433 млн гривень.




Новости