Суббота, 06 апреля 2024 06:28

На Донбасі загинув кулеметник Євген Скрипченко з Черкас

На Донбасі загинув кулеметник Євген Скрипченко з Черкас

На Донбасі загинув кулеметник Євген Скрипченко з Черкас

У Черкасах 5 квітня попрощалися з воїном-кулеметником, полеглим на Донечччині внаслідок атаки БПЛА на автомобіль військових. Євген Скрипченко був родом з російського Краснодарського краю, однак віддав життя в боротьбі за вільну Україну. Герою навіки лишилося 46 років.

Захисник загинув ще 12 лютого. "Черкаси знову в жалобі. Сьогодні в останню путь провели солдата Скрипченко Євгена Вікторовича", – повідомив перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко у "Фейсбуці".

Він розповів, що Євген Скрипченко народився 20 серпня 1977 року в місті Курганінськ Краснодарського краю РФ, "але з юності віддавав своє серце та життя Україні".

До останнього подиху був відданий присязі: на Донбасі загинув кулеметник Євген Скрипченко з Черкас. Фото queiueiqutiqqhant

Євген закінчив 28-му школу Черкас, навчався в Черкаському педуніверситеті та модельному коледжі, після чого став приватним підприємцем, працював у сфері будівництва, займався висотними роботами.

2023 року Євгена призвав на військову службу Черкаський об’єднаний міський військовий комісаріат.

Служив на посаді номера обслуги 2-го кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки військової частини.

"До останнього подиху відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув внаслідок атаки ворожого БПЛА на автомобіль під час пересування особового складу в Донецькій області 12 лютого 2024 року. Ми будемо пам’ятати Євгена Вікторовича як людину, яка віддала своє життя за те, щоб ми могли жити в незалежній Україні", – написав Сергій Тищенко.




Новости