Среда, 17 апреля 2024 21:22

В Чернігові вже відомо про загибель 14 осіб від ракетних ударів росіян

Багато будинків зазнало пошкоджень, у багатьох квартирах повилітали вікна

У Чернігові збільшується кількість жертв ракетних ударів з боку російської армії. За повідомленням Офісу Генерального прокурора, загиблих внаслідок атаки вже 14 осіб.

За інформацією очільника МВС Ігоря Клименка, серед жертв є 25-річна лейтенантка поліції, яка отримала смертельне поранення під час обстрілу. Будинки та цивільна інфраструктура зазнали значних пошкоджень.

Волонтер, підприємець Олег Бібіков, що став свідком ракетного удару у Чернігові, розповів, що заклад, у якому він працює, зокрема випікає хліб, був за кількасот метрів від удару. На момент прильоту по місту більшість працівників була на робочих місцях.

"Жахливі руйнування. Дуже багато постраждалих цивільних. Важкий ранок для нас усіх. Всі дуже злякалися. Ми продовжуємо працювати. На декілька хвилин зупинилися, відійшли від шоку та стресу. Під час обстрілу більшість колективу була на роботі. Багато будинків зазнало пошкоджень, повилітали вікна. В епіцентрі удару багато зруйнованих будинків, а також у багатьох квартирах повилітали вікна", – поділився він.

Влада зазначила, що серед потерпілих є діти. За даними заступника керівника Офісу Президента України, відомо про трьох поранених дітей.

Нагадаймо, вранці 17 квітня російські окупанти атакували Чернігів трьома ракетами. Влучили майже у центр міста. Є загиблі та багато поранених.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook !




Новости