Четверг, 02 мая 2024 19:25

На Житомирщині виявили розстріляну родину. Підозрюють батька дитини

У Житомирській області в будинку виявили тіла застреленої сім’ї: 7-річної дівчинки, жінки та чоловіки. Про це повідомляє поліція Житомирщини.

“Зранку 2 травня у приватному будинку було виявлено тіла чоловіка, жінки та малолітньої дитини. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження. Подія сталась у селі Поліське”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік повинен був заступити на добове чергування, але на службу не з’явився та на дзвінки не відповідав. Провідавши його за місцем проживання, колеги виявили родину мертвою і повідомили про трагедію до поліції. На місце події негайно виїхало керівництво Головного управління полії області, слідчі, оперативники, криміналісти та судово-медичний експерт.

Попередньо встановлено, що смерть 7-річної дівчинки, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка наступила внаслідок вогнепального поранення. Одна із версій події: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство.

Наразі встановлюються обставини події у межах кримінального провадження за п. 2 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини.




Новости