Суббота, 04 мая 2024 09:32

На Львівщині вкрили масове виробництво алкоголю: БЕБ вилучило 5500 літрів підробки

БЕБ, виробництво алкоголю

У Львівській області детективи БЕБ викрили чоловіка, який незаконно виробляв та розповсюджував алкогольні напої, вилучивши 5500 літрів спиртових сумішей.

Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області встановили та викрили місцевого мешканця, який без дозволу займався виробництвом та збутом алкогольних напоїв. Під час обшуку було конфісковано обладнання та приблизно 5500 літрів водно-спиртових сумішей.

За інформацією слідства, у серпні 2023 року зловмисник запустив нелегальну виробничу лінію в нежитловому просторі для створення підакцизних товарів. Фальсифіковану продукцію він реалізовував у межах Львівської області через одну з логістичних компаній.

Під час перевірки вантажного мікроавтобуса біля поштового відділення, а також у приміщенні, де вироблялася підробка, правоохоронці вилучили близько 5500 літрів фальсифікату.

Підозрюваному було оголошено звинувачення за ч.1, ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України. На даний момент кримінальна справа з обвинувальним актом передана до суду.

Досудове розслідування провадили детективи ТУ БЕБ у Львівській області, а процесуальне керівництво здійснювалося прокурорами Львівської обласної прокуратури.

Нагадаймо, раніше ми повідомляли про те, що працівники Бюро економічної безпеки скерували до суду справу щодо чоловіка, який організував продаж незаконно виготовлених сигарет і алкоголю. Під час обшуків у нього вилучили контрафактної продукції на 2 мільйони гривень.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому Telegram-каналі та Facebook!




Новости