Суббота, 04 мая 2024 17:40

У Часовому Яру, незважаючи на щоденні обстріли окупантів, залишається 681 мешканець

У Часовому Яру, незважаючи на щоденні обстріли окупантів, залишається 681 мешканець

У Часовому Яру, незважаючи на щоденні обстріли окупантів , залишається 681 мешканець

Російська терористична армія продовжує стирати з лиця землі місто Часів Яр у Донецькій області. При цьому в населеному пункті досі залишаються сотні мирних жителів.

На сьогоднішній день поки що існує можливість евакуюватися з міста, проте за останній тиждень виїхала лише одна людина. Про це в ефірі "Українського радіо" повідомив начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій Чаус.

За його словами, під постійним російським обстрілом у місті перебуває 681 особа. Люди знаходяться у вкрай складних умовах.

"Відсутність електрики, газу, світла у тому форматі, до якого ми звикли, – це досить велика складність. Тому це вирішується в ручному режимі. Електрика – це генератори, вода – це свердловина та генератор. Газ тільки в балонах та з підвозом, тому із цим складно", – сказав чиновник.

Також він додав, що міська адміністрація за підтримки районної військової адміністрації та обласної військової адміністрації продовжує забезпечувати всім необхідним людей, які залишились у місті. Крім того, допомагають волонтери із громадських організацій та благодійних фондів.

Водночас, уточнив чиновник, дітей у місті немає, адже евакуація неповнолітніх відбувалася від початку повномасштабних воєнних дій.

У Часовому Яру, незважаючи на щоденні обстріли РФ, залишається 681 мешканець qkxiqdxiqdeihrant




Новости