Пятница, 10 мая 2024 12:46

Чемпіон світу Богачук розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію РФ

Чемпіон світу Богачук  розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію РФ

Чемпіон світу Богачук розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію РФ

Український боксер Сергій Богачук (24-1, 23 КО), який нещодавно виграв тимчасовий чемпіонський пояс у першій середній вазі, розкритикував Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) за мовчання про війну в нашій країні. 28-річний уродженець Вінниці зазначив, що йому було б цікаво послухати, що скаже співвітчизник на своє виправдання.

Про це Богачук заявив в інтерв’ю порталу sport-express.ua. За словами боксера, Ломаченко напередодні свого бою з Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО) в Австралії мав нагадати світові про військову агресію, яку Росія продовжує здійснювати щодо його рідної країни.

 qhtixhiqtdiqhuant

"Він був чемпіоном, для України багато зробив як відомий спортсмен. Зараз також я не знаю, що у нього в голові. Дуже погано, що він нічого не говорить про Україну, про те, що зараз війна і така ситуація. Мені цікаво послухати, яка в нього позиція з цього питання. Розумієте, у нього має бути якесь виправдання цьому. Він має наводити якісь факти, чому він мовчить та нічого не говорить. Я від нього цього не чув. Тому я б більше слухав, а не казав", – сказав Богачук.




Новости