Пятница, 03 мая 2024 13:03

Кремль попередив три світові столиці: готує нищівний удар відплати

Марія Захарова заявила, що Москва відповість «нищівним ударом відплати » на спроби повернути Україні проти Криму

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова попередила Вашингтон, Лондон і Брюссель, що будь-які агресивні дії проти Криму, Кримського мосту приречені на провал та отримають нищівний удар відплати. Як передає портал "Коментарі", слова головного рупора російського МЗС цитує російське пропагандистське інформагентство ТАРС.

Кремль попередив три світові столиці: готує нищівний удар відплати

Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

"Я хотіла б знову попередити Вашингтон, Лондон, Брюссель, що будь-які агресивні дії проти Криму не тільки приречені на провал, а й отримають удар відшкодування, який буде нищівним", — заявила Марія Захарова під час брифінгу.

Зазначимо, раніше у подібному ключі висловився прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. Він відреагував на заяву міністра закордонних справ Девіда Кемерона про те, що Британія дозволила Україні завдавати її зброєю ударів по території Росії.

Як заявив Пєсков, у Кремлі розцінюють заяву Девіда Кемерона як небезпечну. При цьому він заявив, що у Росії спостерігають вербальну ескалацію з боку офіційних представників різних країн.

"Бачимо і на рівні глав держав, коли це стосується Франції, і на експертнішому рівні, коли це стосується Великобританії", — заявив спікер кремлівського диктатора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв цинічно прокоментував саміт світу, який має відбутися у Швейцарії та заявив, що він принесе Росії три вигоди.




Новости