Понедельник, 22 апреля 2024 06:51

Випускник московської академії держуправління при президенті рф — уродженець Луганщини — скеровував дії віце-прем’єр міністра Кубракова? — заява в СБУ

В Службі безпеки України знаходиться заява про вчинення злочинів, що їх передбачено низкою статей Кримінального кодексу України.

Йдеться про те, що уродженець Луганської області — випускник 2011 року академії держуправління при президенті рф громадянин України Доценко — нібито вчинив низку кримінальних правопорушень.
В заяві до СБУ описуються подробиці вчинення правопорушень.
Внаслідок дій пана Доценка з державної власності України в особі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури (далі Мінрегіон) було вилучено понад 11 га столичної землі та цілісний майновий комплекс площею понад 50 тисяч квадратних метрів, розташований в Подільському районі Києва.
За цим неправомірним вилученням стояла ПРАТ «Агрофірма «Квіти України».
У заяві йдеться про злочинний зв’язок між випускником академії при президенті рф — українським чиновником Доценком та «Квітами України».

За період оренди цілісного майнового комплексу ПРАТ «АГРОФІРМА «КВІТИ УКРАЇНИ» (2008-2018 роки) фактично знищила орендоване державне нерухоме майно, профільні активи, технологічні лінії, спеціальне обладнання та рослинний, генетичний і відновний матеріал.

Також у заяві описаний зв’язок між випускником московського вишу Олександром Доценком та віцепрем’єр-міністром Олександром Кубраковим.

Із заяви випливало, що саме Доценко на певному етапі фактично задіяв міністра Кубракова.

І нібито саме Кубраков цікавився чи можна допомогти з «фізиками», а Доценко радив, що треба здійснити передачу квартир в готових об’єктах та наперед.

В редакції знаходяться всі матеріали Заяви.

vyboranema.in.ua




Новости