Вторник, 23 апреля 2024 20:38

Елена Валерьевна Колганова - биография, компромат, фотографии

9 Декабря 1969 (54 года)

Народный депутат Верховной Рады VII созыва

    Биография

    Родилась 9 декабря 1969 года, образование высшее, руководитель департамента коммуникаций, Общественная организация Фронт змін, беспартийнaя, проживает в Киеве, судимость отсутствует, включена в избирательный список ВО Батькивщина под № 72. 08.08.2012. С марта 2014 года народный депутат Верховной Рады VII созыва

    Политические амбиции

    Про Калганову у відкритих джерелах небагато згадок. Відомо тільки, що Олена Валеріївна родом з Донецька. Її фірма займалася організацією культурно-масових заходів, а саме організовувала свята: від Дня Макіївки і Дня шахтаря до концертів іншої депутатки регіоналки Таїсії Повалій. Під час парламентської виборчої кампанії 2012 року в реєстраційних документах було вказано, що Калганова є керівником департаменту комунікацій громадської організації Фронт змін. ЗМІ називають її учасницею ситуативної кімнати Яценюка, на момент реєстрації кандидатом в депутати вона була безпартійною, до списку ВО Батьківщини потрапила за №72. Вона стала депутатом замість новопризначеного глави Закарпатської ОДА Валерія Лунченка. У 2007 році майбутній депутат працювала на посаді заступника начальника управління із звязків з громадськістю в Міністерстві надзвичайних ситуації, коли його очолював Нестор Шуфрич. Однак, після другого пришестя Тимошенко в уряд, вона звільнилася.

    Материальное состояние

    Відповідно до декларації за 2011 рік, керівник департаменту комунікацій громадської організації заробила 35,5 тис. грн, з яких уся сума є заробітною платнею. Депутат також задекларувала квартиру, площею 77,5 кв. метрів, а також автомобіль Volkswagen Transporter, 1992 року випуску.




Новости