Понедельник, 06 мая 2024 15:27

На Херсонщині окупанти забрали підлітка до катівні за слова "Слава Україні" (відео)

На Херсонщині окупанти забрали підлітка до катівні за те, що він вигукував проукраїнські лозунги

На Херсонщині 52- річний колоборант Горін Андрій Григорович забрав до катівні на допити підлітка та змусив його кричати проросійські лозунки на кшталт "слава росіі","я люблю росію" за те, що хлопець нібито сказав " слава ЗСУ". Відповідне відео оприлюднив Телеграм канал "База зрадників Херсону".

Варто зауважити, що розповідаючи російські наративи, Горін говорить українською.

На відео також чути, як колоборант звертається до дівчини на ім’я Анастасія, яка вступає в суперечку із хлопцем, якого звинувачують, та доводить, що той дійсно вигукував проукраїнські лозунги та фрази.

Протягом усього "спілкування" Горін підвищує тон, вигукує нецензурну лексику, звертається до хлопця агресивно та навіть йому погрожує.

"Якщо підтвердять, що ти кричав — ти догрався", — говорить посібник росіян Горін у відео.

Після чого колоборант запитав у хлопця, де його батьки, а потім агресивно змусив його йти до автівки, не даючи підлітку жодного права вибору.

Про колоборанта відомо, що він народився 27.07.1971 року, а проживає у селищі Велика Лепитиха,яке знаходиться за 153 км від Херсону, на лівому березі Каховського водосховища.

Нагадаймо, що Служба безпеки України затримала агентурну групу ФСБ, яка готувала координати для масованих авіаобстрілів у декількох областях України перед Великоднем. Ціллю яких сали стати енергооб’єкти та паливні склади.

Крім того, вони прагнули за допомогою своїх агентів отримати дані про розташування військових аеродромів та підрозділів, що охороняють Генеральний штаб Збройних сил України.

Ще більше гарячих та ексклюзивних новин – у нашому "Telegram"-овому каналі та Facebook!




Новости