Вторник, 07 мая 2024 19:25

Наступ на Харків: Ігор Терехов розповів про настрої людей через погрози окупантів

Наступ на Харків: Ігор Терехов розповів про настрої людей через погрози окупантів

Наступ на Харків: Ігор Терехов розповів про настрої людей через погрози окупантів

За словами міського голови, Москва всіляко намагалася залякати населення східного українського міста, проте зазнала фіаско. Люди продовжують залишатися вдома та нікуди не виїжджають.

В останні місяці в мережі ходять розмови про те, що російські окупанти могли розпочати підготовку до масштабного наступу, яке нібито торкнеться і Харкова. Мер міста Ігор Терехов в ефірі телемарафону розповів , як ці чутки впливають на настрої місцевих мешканців.

За його словами, різні заяви з боку росіян і західних аналітиків ніяк не налякали людей у східному українському місті. Вони не виїжджають із Харкова і залишаються далі там жити, незважаючи на постійні погрози та обстріли.

"Насамперед хочу сказати, що це мають коментувати військові. Але що стосується таких планів ворога, то хочу нагадати, що з самого початку війни росіяни намагалися захопити Харків і всю Україну, але ці плани неможливо було здійснити. Я впевнений у тому, що наші військові підготовлені, що вони витримають усі ці атаки агресора і обов’язково відстоять місто Харків та Україну", — заявив Ігор Терехов.

Окремо мер Харкова додав, що напередодні свят частина людей справді поїхали до інших міст, проте зараз вони вже повертаються додому. Відповідно Москві не вдалося залякати населення.

На Великдень ЗС РФ влаштували потужний обстріл міста, що призвело до певних руйнувань. Комунальники вже впоралися із цими викликами, і життя у Харкові триває.




Новости