Среда, 08 мая 2024 11:05

Кличко виселив 2 лікарні у Києві для реалізації масштабного будівельного проекту Курбакова

Війна в Україні неодноразово ставала демонстрацією надзвичайного цинізму влади, яка шукає можливість нажитися буквально на всьому, не виключаючи життів людей.

Всі ми пам’ятаємо як 26 квітня інтернет підірвала новину, про те, що влада Києва під патронатом Віталія Кличка особисто терміново евакуювала 2 лікарні через відео з анонсом удару російських окупантів по ним.

Як повідомлялося в повідомленні у Telegram-каналі Київській міській державній адміністрації місто терміново розпочинає евакуацію 2 лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вул. Богатирській.

“Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсовано удар ворога по цих медичних установах. І що, нібито, у цих лікарнях перебувають військові”, – пояснили у КМДА.

“Щоб убезпечити хворих дітей, їхніх батьків та медичний персонал, влада столиці зараз робить усе можливе, щоб перевезти пацієнтів та медиків до інших медзакладів столиці”, – йдеться у повідомленні.

Ось відео виступу голови Комітету державної безпеки Білорусі (КДБ) Івана Тертеля на VII Всебілоруських народних зборах, де вказує адреси двох медустанов, евакуацію яких очолив Кличко.

“Усі ці особи, їхня діяльність та плани комітету відомі. У боротьбі з тероризмом діємо за законами воєнного часу, рішуче і без вагань. Серед терористів та їхніх посібників є і вбиті, і поранені. Усіх їх спіткає заслужена кара. Навіть незважаючи на те, що своїм лігвином вони обрали київські лікарні за адресою Богатирська 30 та 32, де фактично сховалися за спинами хворих дітей”, – заявив Тертель.

Евакуація пройшла успішно. Лікарні відселили. Усі врятовані, всі задоволені. Кличко герой.

Це прекрасно!

Ось тільки має ця історія і зворотний бік, і він не такий радісний і героїчний.

Кличко виселив 2 лікарні на замовлення віце-прем’єр міністра з питань відновлення України, міністра інфраструктури України – Олександра Курбакова, для реалізації його масштабного будівельного проекту!

Як таке стало можливим?

Давайте розберемося!

Курбаков та Кличко – добре знайомі, свого часу вони разом пилили бюджет Києва!

До призначення на посаду міністра, Кубраков підтвердив свою здатність красти бюджетні гроші у космічних масштабах на посаді голови Автодору.

Але ще раніше, він заявив про себе коли після роботи начальника відділу маркетингу у «Київстарі» він став радником спочатку голови КМДА регіонала Олександра Попова , а потім радником з IT Віталія Кличка.

Саме на цьому етапі Кубраков і познайомився з Андрієм Вавришем – під час його роботи заступником голови Департаменту містобудування та архітектури КМДА. Тим самим, Вавришем, який сьогодні є однією з головних фігур на будівельному ринку Києва.

Пізніше Курбаков був керівником сектора IT&Telecom «Офісу ефективного регулювання» (BRDO), головою якого на той момент був Олексій Гончарук. 2019 року став номером 30 у депутатському списку партії “Слуга народу”, причому партійним членом так і не став. Проте нардепом Кубраков пробув недовго: за кілька місяців його призначили головою Укравтодору.

Одну частину пазла ми зібрали – Курбаков міг і був здатний переконати ласого на гроші Кличка стати частиною шоу з виведення таких дефіцитних під час війни лікарень з ладу, для подальшого знесення та забудови їхніх територій новобудовами.

Але як вийшло, що про адресний удар заявив голова КДБ Білорусі Іван Тертеля?

Все дуже просто.

Олександр Кубраков є рідним племінником міністра внутрішніх справ Білорусі Івана Кубракова, а його рідний брат Микола та є батьком нового українського міністра.

Сам Олександр Кубраков у своїх публічних виступах ніколи не згадував про своє білоруське коріння і родичів. У його офіційній біографії зазначається, що він народився на Дніпропетровщині у місті Первотравенськ у 1982 році. За освітою він маркетолог.

Працював за спеціальністю у низці комерційних структур, якийсь час працював у Київській міській державній адміністрації. В офіційній біографії інформація про батьків взагалі відсутня.

Чи знає хтось про це у нас в уряді? Не сумнівайтеся.

Про призначення Олександра Кубракова Володимир Зеленський сказав:

“Нам треба дуже швидко будувати Україну. Це стосується не лише доріг. Катастрофа на Українській залізниці це стосується морських портів, державно-приватних авіаперевезень. Багато речей, про які я говорю, не з’явилося. І це питання не лише до міністра, а й до його команди. Вони не змогли, вони не встигли. Але часу я не маю.

Найбільш потужна людина, яка показала справжній серйозний результат в профільних інфраструктурних проектах, це Олександр Кубраков, тому він став міністром”.

Що ми маємо у результаті?

Олександр Курбаков, використовуючи свої родинні зв’язки у вищих колах силових органів Білорусі, попросив дядька переконати голову КДБ вимовити адреси 2 об’єктів, які необхідно виселити.

Кличко, отримавши гонорар за виступ, влаштовує шоу “евакуація” і терміново проводить “порятунок хворих”, звільняючи лікарні.

ЗМІ роблять із Кличка героя, що проклинає терористів із Білорусі, повністю опустивши такі факти як:

1. Адреси всіх лікарень та госпіталів Києва знаходяться у відкритому доступі та їхнє розташування не є таємницею ні для кого.

2. Анонси ударів по центрам прийняття рішень та по тій самій будівлі ГУР, координати якого аналогічно точно відомі російським, неодноразово звучали у ЗМІ та ТГ каналах, але в результаті ні до чого не приводили.

3. Нікого не збентежив той факт, що адреси лікарень називав голова КДБ Білорусі, країни, яка не є стороною конфлікту, і всі заяви її представників завжди були лише підтвердженням лояльності Путіну, і не більше. При цьому ніхто з вищого військового керівництва Росії про жодні можливі удари по лікарнях не заявляв, і закликів бомбардувати госпіталі там не звучало. Хоча б тому, що бомбардувати лікарні та госпіталі – це фактично військовий злочин.

Геніальна комбінація, геніальних наймачів та корупціонерів, паразитів, один із яких сьогодні “відновлює Україну”.




Новости