Среда, 08 мая 2024 13:16

Дружина екскомандира полтавської 116-ї бригади їздила на автівці, закупленій міськрадою для бійців

Дружина екскомандира полтавської 116-ї бригади Олександра Чахлова користувалася автомобілем Skoda Kodiaq, який Полтавська міськрада передала бійцям тероборони. Про це стало відомо з Єдиного держреєстру судових рішень, пишуть місцеві ЗМІ.

11 квітня у справі Чахлова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, суд зняв арешт з двох автівок. Йдеться про автомобілі Skoda Kodiaq та Mitsubishi L200, які перебувають на балансі військової частини. Арешт з автівок знято, адже наразі військова частина воює на Донеччині.

Автомобілі перебували під арештом з 25 грудня минулого року. Уже цьогоріч суд зʼясував, що автомобілем Skoda вартістю майже два мільйони гривень користувалася дружина Чахлова у Чернівцях. Раніше цю автівку передала Полтавська міськрада до 116-ї бригади для виконання завдань.

Окрім того, за версією правоохоронців, Чахлов забрав собі з військової частини дві портативні зарядні станції та акумуляторні модулі. Тому поліціянти провели обшуки вдома в екскомандира та вилучили планшет, ноутбук та зарядну станцію.




Новости