Среда, 10 апреля 2024 17:58

Командувач ВМС США потрапив у курйозну ситуацію через фото

Командувач ВМС США потрапив у курйозну ситуацію через фото

Командувач ВМС США потрапив у курйозну ситуацію через фото

ВМС США оприлюднили фотографію, де командир американського корабля стріляє з гвинтівки. Користувачі мережі помітили, що оптика на зброї неправильна.

Командир есмінця керованих ракет класу "Арлі Берк" USS John S. McCain капітан-командор Кемерон Ясте потрапив у незручну ситуацію через фотографію, оприлюднену на офіційних сторінках ВМС США, повідомляє Defence Blog.

На всіх офіційних ресурсах ВМС США з’явилося повідомлення з текстом: "ВМС США завжди готові служити та захищати — від участі у тренувальних стрільбах, до проведення технічного обслуговування, перевірки чистоти палива та участі у роботах на морі та на стоянках".

На фотографії військовослужбовець веде вогонь з мішені, відомої як Killer Tomato, під час стрільби. Деякі користувачі помітили, що приціл гвинтівки неправильно встановлено. Як виявилося, у Ясті під час стрілянини приціл Trijicon VCOG був розташований задом наперед, та ще й із закритою захисною кришкою.

витівка M4 стрілянина qrxiquikhiqrrant

Оптичний приціл на гвинтівці встановлено правильно.

"Хоча були й інші тактичні зауваження щодо стрілецької позиції та техніки на фото, вони не були такими критичними чи комічними, як казус із прицілом", — пишуть оглядачі.

Після привернення уваги громадськості ВМС США видалили з сайтів фотографію і вибачилися за помилку.




Новости