Понедельник, 06 мая 2024 11:41

Нардеп пояснив, навіщо МВС Росії оголосило Зеленського у розшук

Володимир Зеленський

У суботу, 4 травня, Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило українського лідера Володимира Зеленського у розшук. Нардеп від політичної сили «Слуга народу» Олег Дунда пояснив такий крок Кремля.

Політик в ефірі «24 каналу» пояснив появу «картки» глави держави Володимира Зеленського на сайті МВС країни-агресора. За словами нардепа, оголошення Москвою нашого президента у розшук не має відношення до дестабілізуючих заходів РФ, повідомляє «НБН».

Дунда порівняв цей крок Кремля з реакцією хижого чудовиська, яке починає гризтися, якщо йому припекло лапу чи хвіст. «Слуга народу» вважає, що оголошення українського лідера у розшук – запізніла реакція на ордер на арешт кремлівського диктатора, виданий МКС.

Оскільки РФ не може протидіяти рішенню МКС, вона почала оголошувати у розшук його представників та українського керівництва. Спочатку це був прокурор гаазького суду, який веде справу російського президента-агресора, тепер – представники керівництва нашої країни, зокрема глава держави.

Депутат запевнив, що заява МВС РФ ніяк не вплине на сприйняття нашої країни та її влади міжнародним співтовариством. Політик нагадав, що раніше росіяни оголосили терористом начальника ГУР МОУ Кирила Буданова. Однак генерал залишився вагомим фахівцем для США та Європи.

Раніше аналітики ISW розкрили мету оголошення у розшук РФ представників політичного та військового керівництва України.




Новости