Вторник, 07 мая 2024 11:28

У МЗС України відреагували на «інавгурацію» Путіна

Володимир Путін

У вівторок, 7 травня, кремлівський диктатор Володимир Путін продовжив своє перебування при владі до 2030 року. У Міністерстві закордонних справ України відреагували на «інавгурацію» лідера росіян.

У зовнішньополітичному відомстві України заявили, що «інавгурацією» російського диктатора Кремль намагається створити для росіян та міжнародної спільноти ілюзію законності його майже довічного перебування при владі.

У міністерстві нагадали, що «вибори президента» у березні РФ порушили положення міжнародних документів, повідомляє «НБН».

Враховуючи ордер МКС на арешт глави Кремля, а також грубе порушення Москвою норм та принципів міжнародного права, як підкреслило дипломатичне відомство, наша країна не бачить підстав визнавати диктатора легітимним та демократично обраним президентом РФ.

Міністерство закликало громадськість, інші країни та міжнародні організації не визнавати результати «виборів президента» держави-терориста та легітимності її лідера.

Як повідомлялося, кремлівський диктатор після «інавгурації» зробив заяву про діалог із Заходом, згадавши агресію проти України.




Новости